Home
Marktplaatsen
Producten
Recepten

Wie ben ik?

Facebook
Contact

Bosbessenmuffins (4pp per muffin)

Voor6stuks 100gr blauwe bessen (vers of diepvries)
60gr vloeibaar bar en braad light
4gr stevia poeder (1koffielepel stepa zero)
1 ei
125gr magere yoghurt
1zakje vanille suiker (eventeel)
1snuifje zout
100gr bloem
2el fijne havervlokken of zemelen
1kl bakpoeder
Verwarm oven 200°, was de bosbessen en dep ze droog
Hou 6bessen apart voor garnituur(laat bosbessen uit de diepvries niet ontdooien opvoorhand)
Klop de vloeibare bak en braad met stevia en suiker. Voeg het ei, yoghurt, vanillesuiker en zout toe
Meng de bloem met de havervlokken, bakpoeder en meng erdoor.
Schep de bosbessen erdoor
Bekleed muffinvorm met papieren vormpjes en schap het beslag erin
25-30min bakken in de oven.

Haal ze uit de oven en laat afkoelen en leg op elk één bosbesje.