Home
Marktplaatsen
Producten
Recepten

Wie ben ik?

Facebook
Contact

GRANOLA

Voor minstens 250gr

  • 100gr havermout
  • 10gr hazelnoten
  • 10gr cashewnoten
  • 10gr paranoten
  • 20gr zonnebloempitten
  • 20gr lijnzaad
  • 20gr zadenmix
  • 1overvolle lepel kokosolie
  • 5 lepels ahornsiroop
  • 30gr rozijnen
  • 30gr dadels (ontpit)
  1. Verwarm de oven op160C
  2. Hak de noten (niet te fijn, niet te grof)
  3. Meng de noten, zaadjes en havermout
  4. Verwarm de kokosolie met de ahornsiroop in een pannetje op een zacht vuurtje tot het gesmolten is.
  5. Doe het kokosoliemengsel bij het havermout mengsel en meng goed.
  6. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel het mengsel erover
  7. Zet ongeveer 20 minuten in de oven
  8. Snij ondertussen de dadels fijn en meng met de rozijnen.
  9. Haal na 20 minuten de plaat uit de oven en meng er de rozijnen en dadels door
  10. Zet terug in de oven voor ongeveer 5 minuten.
  11. Haal uit de oven en laat afkoelen
  12. Bewaar in een luchtdichte doos.