Home
Marktplaatsen
Producten
Recepten

Wie ben ik?

Facebook
Contact

Kaastaart

  • ¬†20 gr Stevia poeder
  • 8gelatine blaadjes
  • 300gr platte kaas magere
  • 1 citroen
  • Grote lepel gesmolten boter
  • Pakje speculoos (zonder t suiker) ongev 150gr verbrijzelde speculoos
  • Doosje room magere (4%vg)vb Campina
  • Bakpapier

Speculoos verbrijzelen…
De boter eronder mengen en dit op bakpapier in de springvorm verdelen
Het doosje room opkloppen en gelatine blaadjes in koud water weken en uitknijpen
De citroen uitpersen en het sap laten inkoken in 1dl water. De gelatine daarin laten oplossen
In een kom : stevia poeder, vanillesuiker, room en platte kaas mengen
Daarbij het citroenwater voegen en alles verder mengen.Giet het uit op de speculooslaag en plaats dit in de frigo (liest dag ervoor maken)smakelijk