Home
Marktplaatsen
Producten
Recepten

Wie ben ik?

Facebook
Contact

Mousse van baileys

6gr stevia poeder
60ml baileys
1ei
2eidooiers
½ kl cacaopoeder ongezoet

Houd beetje stevia poeder apart, doe de rest van de stevia samen met 1el water in een steelpannetje
Verwarm het op middelmatig vuur totdat t poeder opgelost is
Kook daarna nog even flink door, ongev.1minuut tot er een stroopachtige subsantie ontstaat

Klop het eiwit van 1ei stijf, roer voorzichtig de suikersiroop door het opgeklopte eiwit
Doe 3xeigeel, de rest van het stevia poeder en de baileys in een hittebestendige schaal en zet het in een pan met lichtkokend water
Roer ongeveer 5min goed door tot er een dikke massa ontstaat
Doe de eiwitmix erbij en roer nog even door
Verdeel de mousse over 6 glazen en laat paar uren in de koelkast staan
Bestrooi voor het serveren met een beetje cacaopoeder

Smakelijk !