Home
Marktplaatsen
Producten
Recepten

Wie ben ik?

Facebook
Contact

Tiramisu

6 gelatine blaadjes

  • 1tas zeer sterke koffie
  • 18 Boudoirs koekjes
  • 30ml Amaretto(ong 2soeplepels)
  • 200gr magere platte kaas 0%vetgehalte
  • Steviapoeder (een beetje)
  • Amandelextract
  • 120gr klaargemaakte klop klop
  • 15gr ongezoet cacao poeder.
  •  

 

Week 2 gelatine blaadjes in koud water
Meng 1tas zeer sterke koffie mt 30ml Amaretto
Dompel de boudoir koekjes (lange vingers) in de koffie en schik ze naast elkaar op de bodem van de cakevorm
Meng 200gr magere platte kaas met een beetje stevia poeder, beetje amandelextract en de 120gr klaargemaakte klop klop
Los de gelatine blaadjes op in eetlepel heet water en voeg bij t kaasmengsel
Breng alles over in de cakevorm en bestrooi mt 15gr ongezoet cacaopoeder
Laat zeker 2uur opstijven in de koelkast !!
Veel succes en smulgenot !