Home
Marktplaatsen
Producten
Recepten

Wie ben ik?

Facebook
Contact

Wie ben ik?

Wie de verzorgde marktwagen van Kruidenchalet ziet staan, ziet ook meteen het gezicht van de winkel. Hilde is de naam.
Ze nam deze markthandel vol enthousiasme en werklust over in 2008. Ze bedient 6 markten in de regio, zijnde Zelzate (op maandag), Zele (op dinsdag), Lokeren (op woensdag), Wetteren (op donderdag), Laarne (op vrijdag om de 14 dagen) en Evergem (op zaterdag om de 14 dagen). Overal kennen mensen haar als de hartelijke Hilde aan wie ze raad kunnen vragen over gezondheid en voeding, gaande van kleine kwaaltjes tot grotere problemen.

Voorheen werkte Hilde als bediende in een kantoor. Ze besloot om de overstap te maken naar een nieuwe job en de markthandel van het Kruidenchalet passeerde haar pad. Zelfstandig worden en een job uitoefenen waarbij ze mensen zou kunnen helpen met gezonde voeding, was een dubbele droom die in vervulling ging. En nog geen dag heeft ze spijt gehad!

Ze is niet enkel een vriendelijke en aangename verkoopster, daarbovenop is ze steeds op zoek naar antwoorden op de vele vragen van haar klanten over gezonde voeding. In een tijd waarbij gezonde voeding zo belangrijk is geworden, zoekt ze seizoen per seizoen naar die producten die het leven van mensen een meerwaarde geven.

Geschreven door iemand die klant is vanaf het eerste moment...